Υλικά συνταγής
2 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
1/3 φλ. τσαγιού δυόσμο, ψιλοκομμένο
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κιλό κιμά ανάμικτο, 1/2 κιλό μοσχαρίσιο + 1/2 κιλό χοιρινό
600 γρ. ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες στο ψιλό του τρίφτη
250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 σφηνάκι τσίπουρο ή ρακή ή ούζο
αλεύρι και σπορέλαιο για το τηγάνισμα