Υλικά συνταγής
2 μέτρια καρότα κομμένα σε χοντρές ροδέλες
4 μεγάλα ολόκληρα μπούτια κοτόπουλο, κομμένα στα 2 (σε μηρούς και το επάνω μέρος τους) ή 8 μεγάλους μηρούς κοτόπουλου
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ολόκληρο
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
4-5 πατάτες κομμένες σε μέτριους κύβους
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.σ. θυμάρι ή ρίγανη αποξηραμένα
2 κλωνάρια σέλερι (ή σέλινο), κομμένο σε κομμάτια
1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες στο λεπτό του τρίφτη
1 κ.γ. κουρκουμά (κιτρινόριζα)