Διαβάστε τη συνταγή για Μοσχαράκι γιουβέτσι με καρότα και λιαστές ντομάτες

Μοσχαράκι γιουβέτσι με καρότα και λιαστές ντομάτες

Μοσχαράκι γιουβέτσι με καρότα και λιαστές ντομάτες https://cdn1.huli.gr/imgs/ext/B3cdcperc2fgjEcdcpluszrBNcdcperc2faESefWnB3qxQF9YoRLTcOR3l6sXL2IuYgq0vWw42y14rM1Tt5i1JkPo6xFMDL9AkTxcdcplusANbPC2gKFUVBinQRc_5.jpg
Η συνταγή έχει 16 υλικά

Μοσχαράκι γιουβέτσι με καρότα και λιαστές ντομάτες

Sintayes, Υλικά: 16, Χρόνος: Άγνωστος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›Υλικά συνταγής

1 κ.γ. ζάχαρη
3-4 καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 φλ. τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί
1.200 ml ζωμό κρέατος
2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
500 γρ. κριθαράκι ψιλό
100 ml ελαιόλαδο
700-800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο από κιλότο ή ελιά ή ποντίκι κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια
5 μπαχάρια
1 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
4-5 ώριμες μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στο τρίφτη
1 μεγάλη κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
1 ξυλάκι κανέλα
1 κ.γ. ψιλοκομμένα φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν

Επιστροφή στην κορυφή