Υλικά συνταγής
3-4 καρότα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 φλ. τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί
2 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
700-800 γρ. μοσχάρι χωρίς κόκαλο από κιλότο ή ελιά ή ποντίκι κομμένο σε μέτρια προς μικρά κομμάτια
1 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
4-5 ώριμες μεγάλες ντομάτες, τριμμένες στο τρίφτη
1 μεγάλη κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.γ. ψιλοκομμένα φυλλαράκια από φρέσκο θυμάρι