Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού (125 γρ.) αλεύρι
4 μεγάλα αυγά (χωριστά κρόκοι/ασπράδια)
120 γρ. βούτυρο μαλακωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. (1? φλ.) ζάχαρη άχνη
2/3 φλ. τσαγιού (125 γρ.) ζάχαρη κρυσταλλική
Για τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς:
1/2 πορτοκαλιού τη φλούδα, κομμένη λεπτές φετούλες
1/2 φλ. τσαγιού (40 γρ.) φουντούκια, χοντροκομμένα
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος καλής ποιότητας
1/2 φλ. τσαγιού (40 γρ.) αμύγδαλα ασπρισμένα, χοντροκομμένα