Υλικά συνταγής
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. γάλα (αν τη θέλετε πιο αραιή βάλτε περισσότερο γάλα)
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
2/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο (ή ανάμεικτο με σπορέλαιο) + επιπλέον για άλλειμα ταψιού
1/2 φλ. τσαγιού σταγόνες σοκολάτας
1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
6 κ.σ. σκόνη κακάο, κοσκινισμένο