Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ.σ. βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 ? φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 ½ φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
6 μέτριες πατάτες, ξεφλουδισμένες κομμένες σε λεπτές φέτες 6 χιλ. περίπου
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ? φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
1 φλ. τσαγιού τριμμένη γραβιέρα επιλογής σας