Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλ. τσαγιού (60 γρ.) βούτυρο + επιπλέον για άλειμμα ταψιού
1 ? φλ. τσαγιού ζάχαρη, ψιλή κρυσταλλική
480 γρ. έτοιμη σαντιγί ή 2 φλ. τσαγιού κρύα κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% χτυπημένη σε πηχτή σαντιγί
230 μαλακό τυρί κρέμα, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
115 γρ. ημίγλυκη κουβερτούρα + επιπλέον για γαρνίρισμα
60 γρ. μαύρη κουβερτούρα ημίγλυκη
60 γρ. μαύρη κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη