Υλικά συνταγής
2-3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο για γαρνίρισμα
1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι
1/2 ποτηράκι κρασί λευκό κρασί
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. μπαχάρι σε σκόνη
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ (προαιρετικά πολτοποιημένα στο μούλτι)
1 κοφτή κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες (προαιρετικά)
1 κιλό σουπιές κατά προτίμηση φρέσκες