Υλικά συνταγής
1½ φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού (1 κύβο)
1 κ.γ. ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα, κομμένα σε καρέ ή στικς
1/2 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 μικρά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μόνο το άσπρο μέρος
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
2 μέτριες πιπεριές (1 πράσινη + 1 κόκκινη) κομμένη σε μικρά καρέ ή στικς
1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
1-1? φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη ή άλλο τυρί επιλογής σας που λιώνει εύκολα