Υλικά συνταγής
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 φλ. τσαγιού (115 γρ.) λιωμένο βούτυρο
1/4 φλ. τσαγιού (60 γρ.) βούτυρο καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
2 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1 φλ. τσαγιού ζεστό στιγμιαίο καφέ (ή ζεστό νερό αν ο καφές δεν είναι στις προτιμήσεις σας)
1/2 φλ. τσαγιού λιωμένη (σε μπεν μαρί) σοκολάτα
πολύχρωμη τρούφα σοκολάτας για διακόσμηση
2 υπερπλήρη κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου ή σε φούρνο μικροκυμάτων
1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου ή σε φούρνο μικροκυμάτων
1 φλ. τσαγιού ξινόγαλα (Αριάνι)