Υλικά συνταγής
λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
2-3 κ.γ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δυόσμου
2 ξερά κρεμμύδια, τριμμένα στο χοντρό του τρίφτη
ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για το τηγάνισμα
250 ml “Ντομάτα στο τρίφτη”
1 κοφτή κ.σ. πελτές ντομάτας
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μικρή καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά) ή λίγο καυτερό πιπέρι καγιέν
6 πιπεριές (3 πράσινες+2 κόκκινες+1 πορτοκαλί ή κίτρινη) κομμένες σε λωρίδες 2-3 εκ.
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού