Υλικά συνταγής
1 κύβος βοδινού, θρυμματισμένος
2 φλ. τσαγιού ζωμός βοδινού
1 μεγάλο ή (2 μικρά) ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι
6 κ.σ. ελαιόλαδο (3+3 κ.σ. χωριστά)
150 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
Για τη σάλτσα μανιταριών:
3 κ.σ. μουστάρδα ή 2 κ.σ. σκόνη ξηρής μουστάρδας
1 κοφτό κ.γ. σάλτσα Worcestershire ή 1 κοφτή κ.σ. ξύδι
πουρές πατάτας και πράσινη φρέσκια σαλάτα για συνοδευτικό (προαιρετικά)
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 φλ. τσαγιού νερό (ίσως απαιτηθεί λίγο περισσότερο)
1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά ή θρυμματισμένο στο μούλτι ψωμί 2-3 ημερών