Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
1 συσκευασία ζελέ πορτοκάλι των 100 γρ.
1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
2 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού [*]
Για τη γέμιση με άρωμα πορτοκαλιού:
Για την επικάλυψη γκανάς σοκολάτας:
5 μανταρίνια σε φέτες καθαρισμένες χωρίς κουκούτσια [**]
340 γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομματάκια