Υλικά συνταγής
2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. καρότο κομμένο σε μικρούς κύβους
4 κ.σ. ελαιόλαδο συν έξτρα για το άλειμμα των φύλλων (αν χρησιμοποιήσετε χωριάτικο)
50 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
800 γρ. μείγμα από μανιτάρια άγρια ή καλλιεργημένα – η ανοιχτή μανιταρόπιτα έχει 250 γρ. άσπρα πορτομπέλο, 500 γρ. πλευρώτους και 50 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. πράσο, το άσπρο τμήμα μόνον
3-4 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένες
2-3 κλαράκια θυμάρι, τα φύλλα