Υλικά συνταγής
2 ασπράδια αυγού ελαφρώς χτυπημένα
3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
1 φλ. τσαγιού ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
150 γρ. λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο ή μισό ελαιόλαδο μισό σπορέλαιο
150 γρ. σοκολάτα μαύρης κουβερτούρας, ψιλοκομμένη
1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό
50 γρ. κακάο σκόνη κοσκινισμένο
30 γρ. λάδι καρύδας ή σπορέλαιο
1 1/3 φλ. τσσαγιού ινδοκάρυδο