Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 κ.σ. στιγμιαίος καφές σε κόκκους
3 κοφτές κ.σ. μέλι ελαφρύ (όχι πολύ πηχτό)
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ημίγλυκη (50% κακάο περίπου), ψιλοκομμένη
225 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα πικρή (72% ή και περισσότερο κακάο), ψιλοκομμένη
1 1/2 φλ. τσαγιού φουντούκια ή καρύδια χοντρο-θρυμματισμένα