Υλικά συνταγής
4 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
150 γρ. φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένες
200 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκι (gnocchi)
1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
100 γρ. λευκά, φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 μέτριο πράσο, κομμένο κάθετα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
1/4 φλ. τσαγιού, ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα μαϊντανού
1/3 φλ. τσαγιού ψιλο-τριμμένο τυρί παρμεζάνα
150 γρ. ανθότυρο, ψιλο-θρυμματισμένο