Υλικά συνταγής
1 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κιλό ζυμαρικό παπαρδέλες
4 μέτρια καρότα, αποφλοιωμένα, χοντροκομμένα
1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχαράκι (από σπάλα ή άλλο επιλογής σας) κομμένο σε κύβους 4-5 εκ.
1 κουτί ντοματάκια κονκασέ, πολτοποιημένα στο μούλτι
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες