Υλικά συνταγής
50 γρ. ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσια
1 καρότο καθαρισμένο, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
4 κ.σ. ελαιόλαδο + 2 κ.σ. επιπλέον για άλειμμα ταψιού
2 κουτιά ντοματάκια κονκασέ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλ. τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
2 πακέτα (250 γρ. το ένα) τορτελίνια με γέμιση τυριών
120 γρ. φέτα θρυμματισμένη
150 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο