Υλικά συνταγής
1 κοφτή κουταλιά αλεύρι + επιπλέον για αλεύρωµα
2 κοφτές κουταλιές βούτυρο
4 µικρά φιλέτα κοτόπουλου
2/3 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί
2 φρέσκα κρεµµυδάκια, το άσπρο µέρος τους ψιλοκοµµένο
1 λεµόνι, το ξύσµα και ο χυµός
1 κουταλιά ψιλοκοµµένος µαϊντανός
αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου και κρεµµυδιού (προαιρετικά).
1 φλ. κρύος ζωµός κότας (σπιτικός ή φτιαγµένος µε κοµµατάκι κύβου και νερό)
2 κουταλιές στραγγισµένη κάπαρη