Υλικά συνταγής
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + 1 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του
12 µέτριες, ωµές (γκρίζες) γαρίδες
1 µέτριο κολοκυθάκι σε ροδέλες
µαγιονέζα (προαιρετικά) και τέταρτα λεµονιού για το σερβίρισµα.
2 φιλέτα άσπρου ψαριού (250 γρ. σύνολο περίπου)=ή φιλέτα άλλων ψαριών (µπακαλιάρου π.χ.)
1 κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες κατά µήκος
12 φρέσκα φασολάκια, καθαρισµένα
1 τενεκεδάκι (ή µπουκαλάκι) σόδα