Υλικά συνταγής
1 ολόκληρο φιλέτο γαλοπούλας, γύρω στο 1 κιλό
3 κουταλιές στραγγισµένη κάππαρη + επιπλέον για γαρνίρισµα
1 καρότο, ξεφλουδισµένο, σε ροδέλες
1 µέτριο κρεµµύδι, σε φετάκια
240 γρ. περίπου τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο, στραγγισµένος
1 κουταλιά χυµός λεµονιού + 1 κοφτό κουταλάκι ξύσµα λεµονιού + φετάκια λεµονιού για το σερβίρισµα
1 χοντρό κλωνάρι σέλινο (ή 3-4 κλωναράκια) τεµαχισµένο
2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια