Υλικά συνταγής
1 κουταλάκι πολύ ψιλοκοµµένο άνηθο ή µαϊντανό
1 κουταλιά πολύ ψιλοκοµµένο άνηθο ή µαϊντανό
1 σγουρό µαρούλι, τα φύλλα του κοµµένα σε µπουκιές
250 γρ. (περίπου) καπνιστό σολοµό (ή καπνιστή ροζ πέστροφα) σε λεπτές φέτες
Σαλάτα µε καπνιστό σολοµό:
½ φλ. (περίπου) τριµµένο τυρί τσένταρ (όχι ψιλοτριµµένο)
200 γρ. φέτα, λιωµένη µε πιρούνι
500 γρ. φρέσκια αναρή, λιωµένη µε πιρούνι