Υλικά συνταγής
1 1/4 φλ. άσπρο ξηρό κρασί + 1/4 φλ. επιπλέον
½ φλ. κρέµα γάλακτος (ή ½ φλ. γάλα µε 1 κουταλάκικορν φλάουερ διαλυµένο µέσα)
4-5 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισµένες, κοµµένες στα δύο
1 κιλό περίπου χοιρινό καρέ (το ψαχνό µέσα από τις κοτολέτες ή λούντζα) καθαρισµένο από τη σκληρή άσπρη µεµβράνη του στη µια πλευρά
1 κουταλιά ψιλοκοµµένα φυλλαράκια από φρέσκο δεντρολίβανο
½ φλ. ζωµός κότας (σπιτικός ή φτιαγµένο µε ένα κοµµατάκι κύβο και ζεστό νερό)