Υλικά συνταγής
2 γεμάτες κουταλιές πολύ ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι με τα τρυφερά πράσινα φύλλα του
1 λάιμ (lime) ή λεμόνι, ο χυμός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 γεμάτη κουταλιά πολύ ψιλοκομμένο, φρέσκο τζίντζερ
800 γρ. χοιρινό ψαχνό (μπούτι καλύτερα) κομμένο σε κύβους 2 ½ περίπου εκατοστών
½ φλ. φιστικέλαιο ή ηλιέλαιο
12 σουβλάκια-καλαμάκια, μουλιασμένα για ½ ώρα σε νερό.
1 κουταλάκι καυτερή σος τσίλι (Hot Chilli Sauce) ή ανάλογα με τη γεύση σας