Υλικά συνταγής
1/3 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο
½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο
3 καρότα κομμένα σε ροδέλες, για την κατσαρόλα
Για τα γεμιστά κολοκυθάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένο σε ροδελίτσες
½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο + 5-6 κ.σ. για τη κατσαρόλα
1 φλ. τσαγιού νερό + ½ λίτρο νερό ή ζωμό λαχανικών
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 γρ. Ρύζι μακρύκοκκο parboiled (κίτρινο)