Υλικά συνταγής
μαρμελάδα φράουλα ή κεράσι ή βύσσινο σε θερμοκρασία δωματίου, για το σερβίρισμα
4 ποτήρια του νερού φρέσκο γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
3/4 κούπας (150 γρ.) ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
3/4 κούπας (90-100 γρ.) ζάχαρη άχνη
3 κούπες (600 ml) κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, παγωμένη από το ψυγείο
1 κούπα (120 γρ.) άνθος αραβοσίτου με άρωμα βανίλια (η κλασική συσκευασία όχι στιγμής)
1 κούπα κοπανισμένη καρυδόψιχα