Υλικά συνταγής
1/2 κ.γ. νιφάδες τσίλι για τη μαρινάδα + λίγο επιπλέον για τα κολοκυθάκια προαιρετικά
3 κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε κύβους
1.300 γρ. περίπου (4 στήθη), φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1/4 φλ. τσαγιού (60 ml) ζωμός κοτόπουλου
1/2 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη
1/4 φλ. τσαγιού (60 ml) ελαιόλαδο για τη μαρινάδα + 3 κ.σ. ελαιόλαδο επιπλέον για το τηγάνισμα
1/4 φλ. (60 ml) ζωμός χυμό λεμονιού + λίγο επιπλέον για το σερβίρισμα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες