Υλικά συνταγής
100 γρ. καρότο, κομμένο σε μέτριο καρέ
100 γρ. κολοκύθι, κομμένο σε μικρό καρέ
150 γρ. κρεμμύδι, μέτριο καρέ
κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο, για το τελείωμα
120 γρ. ντομάτες, ώριμες, κομμένες σε μέτριο καρέ
τομάτες σε μέτριο καρέ για το τελείωμα
15 γρ. πιπεριά jalapeno, ψιλοκομμένη
70 γρ. πιπεριά κόκκινη, σε μέτριο καρέ
400 γρ. ρεβίθια βρασμένα ή κονσέρβα, σουρωμένα, ξεπλυμένα
5 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
10 γρ. τζίντζερ φρέσκο, τριμμένο
70 γρ. φασολάκι, σε μέτρια κομμάτια
60 γρ. σέλερι, κομμένο σε μικρό καρέ
10 γρ. κόλιανδρος φρέσκος, φύλλα, κομμένα
3,5 γρ. κόλιανδρος σε σκόνη
20 γρ. Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ χωρίς ζάχαρη
750 γρ. Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ χωρίς ζάχαρη