Υλικά συνταγής
1 κύβος ζωμός βοδινού, θρυμματισμένος
2 κ.σ. ντοματοπελτέ + 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
1 μεγάλο, ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
15 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο
1 κ.σ. βούτυρο φρέσκο + 1/3 φλ. ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (2/3 + 1/3 της ποσότητας χωριστά)
Για το μείγμα μπαχαρικών:
1 κουτί (400 γρ.) ντοματάκια κονκασέ
1 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη
1 φέτα ψωμί, μουλιασμένη και στυμμένη
1/4 κ.γ. τσίλι (προαιρετικά)