Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Ραβανί σιροπιαστό με ινδοκάρυδο

Ραβανί σιροπιαστό με ινδοκάρυδο

14 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Ραβανί σιροπιαστό με ινδοκάρυδο

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

200 γρ. αλεύρι μαλακό (ζαχαροπλαστικής), κοσκινισμένο
8 αυγά μετρίου μεγέθους (συνολικό βάρος περίπου 400 γρ.)
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
500 γρ. ζάχαρη
1 πορτοκαλιού το ξύσμα
1 φακελάκι σε σκόνη των 10 γρ. “Βανίλια-ζάχαρη με πορτοκάλι”
3 φέτες πορτοκαλιού στρογγυλές
1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (σε υγρή μορφή)
300 ml ηλιέλαιο
650 ml νερό
50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
100 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο
ινδοκάρυδο τριμμένο για το πασπάλισμα της επιφάνειας

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...