Υλικά συνταγής
400 γρ. σάλτσα γιαουρτιού
500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
5 γρ. μαϊντανός, φύλλα, χοντροκομμένα
110 γρ. τοματίνια, κομμένα σε μικρό καρέ
1 γρ. πάπρικα καπνιστή γλυκιά
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
25 γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 γρ. κόλιανδρος φρέσκος, φύλλα
6 γρ. κόλιανδρος φρέσκος, φύλλα, χοντροκομμένα