Υλικά συνταγής
αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα
½ κούπα κόκκινο γλυκό κρασί
160 ml γλυκό κόκκινο κρασί
250 ml κρέμα γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου
1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο λάπα ή ελιά
500 γρ. “Τομάτα στον τρίφτη”
αλάτι, πιπέρι και λίγη πάπρικα καπνιστή
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα