Υλικά συνταγής
1/4 φλ. τσαγιού (60 γρ.) βούτυρο
350-400 γρ. ζυμαρικό “Ριγκατόνι”
1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ξερό κίτρινο, ψιλοκομμένο
ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου μαϊντανό, για το σερβίρισμα
2 κονσέρβες (των 400 γρ.) “Τοματίνια/Τοματάκια ολόκληρα σε χυμό ντομάτας” αποφλοιωμένα, θρυμματισμένα με το χέρι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/4 κ.γ. νιφάδες καυτερής ή γλυκιάς πιπεριάς
παρμεζάνα, τριμμένη, για πασπάλισμα στο σερβίρισμα