Υλικά συνταγής
4-5 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
2 στήθη κοτόπουλο φιλέτο, κομμένα στη μέση οριζόντια για να έχετε 4 φιλέτα
1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ή 2 κρεμμυδάκια για στιφάδο, ψιλοκομμένο
1-2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν (Dijon)
αλάτι, πιπέρι, κατά βούληση
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο
1 κ.γ. φρέσκα ψιλοκοκομμένα φύλλα εστραγκόν ή άλλο βότανο αρεσκείας σας όπως ρίγανη, βασιλικό, κ.λ.π.
1 κ.γ. φρέσκα ψιλοκομμένα φύλλα δεντρολίβανο
1 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί ή ζωμό κότας
3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κότας