Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Πανακότα με καραμελωμένο ανανά & φιστίκια Αιγίνης

Πανακότα με καραμελωμένο ανανά & φιστίκια Αιγίνης

20 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Πανακότα με καραμελωμένο ανανά & φιστίκια Αιγίνης

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

12 γρ. αλάτι
ΑΛΑΤΙ
140 γρ. ανανάς, καθαρισμένος, κομμένος σε μεγάλο καρέ
160 γρ. καραμελωμένος ανανάς
ΑΝΑΝΑΣ
Γάλα αμυγδάλου
100 γρ. ζάχαρη
40 γρ. ζάχαρη
ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
2 γρ. λεμόνι, ξύσμα
5 γρ. λεμόνι, χυμός
ΛΕΜΟΝΙΑ
1 γρ. κανέλα σε σκόνη
ΚΑΝΕΛΑ
Κουβερτούρα τριμμένη, για το τελείωμα
20 γρ. νερό
15 γρ. ρούμι
ΡΟΥΜΙ
60 γρ. κορν φλάουρ
ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

Δείτε σχετικές συνταγές