Υλικά συνταγής
35 γρ. αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
400 γρ. αγγούρια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
12 γρ. άνηθος φρέσκος, ψιλοκομμένος
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ
6 γρ. δυόσμος φρέσκος, ψιλοκομμένος
30 γρ. κάππαρη ξαρμυρισμένη, κομμένη
200 γρ. κολοκύθια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
30 γρ. κρεμμύδι λευκό, κομμένο σε λεπτές φέτες
μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
5 γρ. σκόρδο, ολόκληρες σκελίδες