Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ; ΔΕΣ ΕΔΩ

ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ; ΔΕΣ ΕΔΩ

7 υλικά Χρόνος Άγνωστος

ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ; ΔΕΣ ΕΔΩ

Περισσότερες συνταγές από Sintayes
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

5. Μην ασχολείσαι με δύσκολα συστατικά. Αν δεν ξέρεις ακόμα πόσο αλάτι χρειάζεται μια κατσαρόλα για 4 άτομα, μην ψάχνεις για άλλα υλικά. Μην προσπαθείς να φτιάξεις δύσκολες συνταγές με συστατικά που δεν ξέρεις. Αν με μια ματιά φαίνεται άγνωστο το 20% α...
Δ. Σαλάτες Το εύκολο συνοδευτικό που συνήθως έχει ως κύριο συστατικό κάποιο λαχανικό. Πλύνε με επιμέλεια τα φρέσκα λαχανικά και εμπλούτισέ τες με τυριά, αλλαντικά και ό,τι άλλο σας αρέσει. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και μπορείς να διαλέξεις ότι σου αρέ...
Πόση ώρα να βράσετε το αυγό σας; Αναλόγως πόσο σφιχτό το θέλετε. Στο πιο κάτω διάγραμμα δείτε το αποτέλεσμα που θα προκύψει, αναλόγως τα λεπτά που θα το αφήσετε να βράσει. Το/τα αυγά θα τα βάλετε σε κρύο νερό και μετά θα τα βάλετε στο μάτι. Η μέτρηση τ...
Τα καλύτερα κόλπα μαγειρικής για αρχάριους Δεν χρειάζεται να ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια: Το ίδιο –ίσως και καλύτερο– αποτέλεσμα θα έχετε αν τα περάσετε απλώς από τον τρίφτη, όπως κάνετε με το τυρί ή το καρότο. Το ίδιο ισχύει και για το σκόρδο.
8. Σιγά σιγά θα βρεις το στιλ σου. Το πρώτο διάστημα θα ακολουθείς πιστά τις συνταγές, αλλά καθώς περνάει ο καιρός, θα βρεις το τι σιτ αρέσει και ποιος είναι ο τύπος του. Θα καταλάβεις ποια μπαχαρικά σου αρέσουν, ποια συστατικά θέλεις να χρησιμοποιείς ...
Υπάρχει ο τέλειος τρόπος να τηγανίσετε το μπέικον: Ζεσταίνετε το τηγάνι σας, απλώνετε τα κομμάτια του μπέικον (να μην ακουμπάνε μεταξύ τους) και προσθέτετε ελάχιστο νερό, ίσα-ίσα να καλύπτει το μπέικον. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, χαμηλώνετε τη φω...
Συνήθως πρέπει να τα βάλουμε σε μπολ με νερό 12 ώρες πριν τα μαγειρέψουμε, για να μαλακώσουν, γι’ αυτό ετοιμαστείτε αποβραδίς αν πρόκειται να φτιάξεις κάτι τέτοιο! Κάποιες συνταγές προτείνουν να τα βράσουμε μία φορά και να πετάξουμε το νερό, για να μη ...
 

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...