Υλικά συνταγής
5 γρ. άνηθος, χοντροκομμένος
60 γρ. κρόκος αυγού (3 κρόκοι)
120 γρ. ζωμός από το βράσιμο των ζυμαρικών
40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το λευκό μέρος, ψιλοκομμένο
50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
250 γρ. σολομός φιλέτο, κομμένος σε μεγάλο καρέ
250 γρ. σπαράγγια, σε μέτρια κομμάτια
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
500 γρ. σπαγγέτι Νο7 Misko