Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Καρμπονάρα με σολομό, kale, αρακά και σπαράγγια

Καρμπονάρα με σολομό, kale, αρακά και σπαράγγια

19 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Καρμπονάρα με σολομό, kale, αρακά και σπαράγγια

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

αλάτι
5 γρ. άνηθος, χοντροκομμένος
70 γρ. αρακάς
ΑΡΑΚΑΣ
60 γρ. κρόκος αυγού (3 κρόκοι)
120 γρ. ζωμός από το βράσιμο των ζυμαρικών
40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το λευκό μέρος, ψιλοκομμένο
50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένο
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
50 γρ. ελαιόλαδο
10 γρ. λεμόνι, χυμός
μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
250 γρ. σολομός φιλέτο, κομμένος σε μεγάλο καρέ
ΣΟΛΟΜΟΣ
250 γρ. σπαράγγια, σε μέτρια κομμάτια
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
500 γρ. σπαγγέτι Νο7 Misko