Υλικά συνταγής
1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 μπούτια κοτόπουλου (το επάνω μέρος), με το κόκκαλο και την πέτσα
3/4 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, κομμένο πρώτα στη μέση και μετά σε φέτες 0,6 εκ. περίπου
φρέσκος μαϊντανός “ψιλοκομμένος” μόνο τα φύλλα του ή τριμμένο τυρί για ζυμαρικά, για το σερβίρισμα
230 γρ. μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες 0,6 εκ. περίπου
750 γρ. “Ψιλοκομμένες Τομάτες” ή “Τριμμένες Τομάτες”
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη κάθετα σε φέτες 0,6 εκ. περίπου
1 πράσινη πιπεριά, κομμένη κάθετα σε φέτες 0,6 εκ. περίπου
1/4 κ.γ. νιφάδες κόκκινες πιπεριάς
1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι