Υλικά συνταγής
ζάχαρη άχνη και σκόνη κανέλας για πασπάλισμα στο σερβίρισμα
? φλ. τσαγιού μαργαρίνη (νηστίσιμη αν νηστεύετε)
3 κ.σ. μαργαρίνη + 3 κ.σ. ζάχαρη + 1 κ.γ. κανέλα σε σκόνη (για τα μήλα)
1 ½ κιλό μήλα, καθαρισμένα κομμένα σε μικρά κυβάκια
1 φλ. τσαγιού σταφίδες ξανθές
1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά
4 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο
1 φλ. τσαγιού αμύγδαλα με τη φλούδα τους, ή καρύδια χοντροκοπανισμένα