Υλικά συνταγής
2 κρόκοι αυγών, χτυπημένοι και αραιωμένοι με λίγο νερό
230 καρότο, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη (ζουλιέν)
100 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
150 γρ. ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φετούλες (ζουλιέν)
320 γρ. λάχανο, ψιλοκομμένο (ζουλιέν)
130 γρ. μανιτάρια λευκά φρέσκα, κομμένα σε λεπτές φέτες
70 γρ. πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε λεπτά στικς (ζουλιέν)
80 γρ. πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε λεπτά στικς (ζουλιέν)
2 μέτριες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
3-4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
50 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
80 γρ. σάλτσα σόγια-bbq (βλέπε συνταγή πιο κάτω)
Για τη σάλτσα σόγια-bbq (για 500 γρ. προαιρετικά μειώστε τη δόση)