Μετάβαση στο περιεχόμενο
Διαβάστε τη συνταγή για Χοιρινό ψαρονέφρι με κάπαρη και λεμόνι - Κατερίνα Χρήστου

Χοιρινό ψαρονέφρι με κάπαρη και λεμόνι - Κατερίνα Χρήστου

28 υλικά Χρόνος Άγνωστος

Χοιρινό ψαρονέφρι με κάπαρη και λεμόνι - Κατερίνα Χρήστου

Περισσότερες συνταγές από Γιάννης Λουκάκος
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ›

Υλικά συνταγής

ΑΛΑΤΙ
αλάτι
30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
ΑΛΕΥΡΙ
60 γρ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ
ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΠΠΑΡΗ
300 γρ. ζωμός κοτόπουλο
80 γρ. λευκό κρασί
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
50 γρ. κρεμμύδια φρέσκα, το πράσινο μέρος, ψιλοκομμένα
ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
40 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. λεμόνι, ξύσμα
30 γρ. λεμόνι, χυμός
ΛΕΜΟΝΙΑ
10 γρ. μαϊντανός, φύλλα, ψιλοκομμένος
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
ΠΙΠΕΡΙ
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
25 γρ. σκόρδο, σκελίδες
ΣΚΟΡΔΟ
10 γρ. θυμάρι, φρέσκο, μόνο φύλλα, ψιλοκομμένο
ΘΥΜΑΡΙ
800 γρ. ψαρονέφρι, σε φέτες 2-3 εκ.
ΧΟΙΡΙΝΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΠΕΝΕΣ
30 γρ. κάπαρη

Δείτε σχετικές συνταγές

Συνταγές που ίσως σας ενδιαφέρουν...