Υλικά συνταγής
250 ml ζωμό κοτόπουλο (1 κύβος διαλυμένος σε 250 ml νερό) ζεστός
1 ξερό κρεμμύδι λευκό, τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
άγριο ρύζι ή ρύζι μπασμάτι (συνταγή εδώ) για συνοδευτικό
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη στο λεπτό του τρίφτη
σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και μπούκοβο σκόνη για το σερβίρισμα
80 γρ. πεκορίνο ή πικάντικη γραβιέρα, τριμμένο, στο λεπτό του τρίφτη