Υλικά συνταγής
2 καρότα (120 γρ. σύνολο)
250 γρ. (4-5 τεμάχια) καρότα
50 ml (1/4 φλ. τσαγιού) κρασί κόκκινο
1 ξερό κρεμμύδι (80 γρ.) χοντροκομμένο
50 ml (1/4 φλ. τσαγιού) ελαιόλαδο
1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
λίγο φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
50 γρ. σέλερι χοντροκομμένο
50 γρ. (1/2 φλ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη