Υλικά συνταγής
3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. βούτυρο καλά μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
ζάχαρη άχνη για να βοηθήσει στην διάρκεια του τυλίγματος
2 κ.γ. βρασμένος καφές φίλτρου (ή νερό)
2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης λιπαρών 35-36%
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. κεχύλισμα βανίλιας
1/4 φλ. τσαγιού σκόνη κακάο
115 γρ. σταγόνες κουβερτούρας ή ημίγλυκη κουβερτούρα , ψιλοκομμένη
1 φλ. τσαγιού σαντιγί πλήρης λιπαρών 35-36%, κρύα