Υλικά συνταγής
φρέσκο βούτυρο, χυμό λεμονιού και ρίγανη για το σερβίρισμα
1 ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο ή τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
3-4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1.200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, κατά προτίμηση κομμάτι με λίπος για να γίνει αφράτο και νόστιμο [*]
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
360 γρ. τυρί κασέρι για την γέμιση (προτιμήστε το “μπαστουνάκι” κασέρι για τοστ ώστε να κοπεί ομοιόμορφα σε 3 ίσα μέρη)