Υλικά συνταγής
2-3 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα, μόνο το άσπρο μέρος του, σε ροδέλες 1 εκ. περίπου
έξτρα άνηθο ψιλοκομμένο, ξύσμα και έξτρα ζωμό λεμονιού, λίγο ελαιόλαδο και προαιρετικά τυρί φέτα για το σερβίρισμα
200 γρ. τοματάκια κον κασέ
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πράσο, κομμένο σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
500 γρ. σπανάκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
3 κλωνάρια σέλερι, κομμένο σε μικρά κομμάτια