Υλικά συνταγής
1 ½ φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο
1/3 φλ. τσαγιού βούτυρο (75 γρ.) μαλακωμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. βούτυρο, μαλακωμένο καλά, σε θερμοκρασία δωματίου + 2 κ.γ. επιπλέον για το άλλειμα φόρμας
1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη ψιλή κρυσταλλική
1/4 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1 γεμάτο κ.γ. μπέικιν πάουντερ