Υλικά συνταγής
3 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 μπούτια κοτόπουλου ολόκληρα, κομμένα στα 2 (το επάνω μέρος και το πόδι)
1 ξερό λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ξερό λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γρ. Ρύζι κίτρινο Barboiled
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
100 γρ σταφίδα σουλτανίνα, κομμένες στα 2 ή στα 3
5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
1 κ.γ. κιτρινόριζα (Κουρκουμά)